Vision och historia

Vision

Beröra på djupet och skapa fokus mot ett Klartänkt Ledarskap

Vara en referens i Sverige av Klartänkt Ledarskap. Ett Klartänkt Ledarskap sammanfattar förståelsen av att hantera sina egna tankemönster i kombination med kraftfulla verktyg och modeller från den Positiva psykologin. Den positiva psykologin är vetenskapen om vad som får oss att må mentalt bra (och nå sin fulla potential). Eftersom det finns ett stort behov av klartänkthet i dagens krävande vardag, vill vi ge rutiner och fokus som ger ett håbart ledarskap och därmed ett håbart samhälle och en bättre värld.

Historia

2010 köpte Marita Lekmo rättigheterna till Hartman-Kinsel Profilen i företaget Pro4pro som idag erbjuder marknaden, Tankeprofilen. Detta efter att Marita framgångsrikt använt analysen under 3 år i arbetet som exekutiv coach i sitt konsultföretag Eminens AB.
2015 certifierade Marita sig i Positiv psykologi vid Kripalu och Wholebeing institute. Huvudläraren på den 1-åriga utbildningen var Tal Ben Shahar, som tidigare haft den mest populära utbildningen på Harvard University.
Kombinationen av Tankeprofilen och verktyg från Positiv psykologi blev kärnan i Eminens arbete med ledarutveckling i Maritas roll som Exekutiv coach.